Noticias - Sala de Prensa ADIF

  •  
  •  
Renfe i Adif

Interrompuda la circulació ferroviària entre Manresa i Sant Vicenç de Castellet


• Per causes desconegudes, dos trens de viatgers han topat frontalment a l’alçada de l’estació de Castellgalí • S’ha obert una investigació per determinar les causes de l’accident


02/08/2019. La circulació ferroviària està interrompuda des de les 18.26 hores d’avui entre les estacions de Sant Vicenç de Castellet i Manresa, a causa de la col·lisió, per causes desconegudes, de dos trens de viatgers al punt quilomètric 306,500, situat a l’alçada de l’estació de Castellgalí. Els trens implicats feien els trajectes Lleida-L’Hospitalet de Llobregat i Sant Vicenç de Calders-Manresa, respectivament.

A consequència d’aquesta incidència, el balanç provisional és d’una persona morta, dos ferits de caràcter greu, 16 menys greus i al menys 76 contusionats pendents de valoració. La resta de viatgers, uns 400 en total, s’estan evacuant amb ajuda de Bombers.

Per tal de garantir la mobilitat dels viatgers de les línies R4 i R12, Renfe ha establert un pla de transport alternatiu en el trajecte Sant Vicenç de Castellet – Manresa.

Una vegada s’ha tingut coneixement dels fets, Adif i Renfe han activat els seus respectius plans d’emergència i han mobilitzat tots els recursos humans i materials disponibles per atendre els viatgers afectats. Així mateix, han avisat els serveis d’ajut extern, que en aquests moments estan actuant al punt de la incidència.

També s’ha habilitat un punt d’atenció per a les víctimes i els familiars a l’estació de Barcelona Sants i el telèfon 900101020.

S’ha obert una investigació per a determinar les causes exactes que han provocat aquest accident.

Els viatgers poden trobar la informació sobre horaris i serveis a través de la megafonia d’estacions i trens, servei Transmet, així com als telèfons d'informació 900 41 00 41 i 912 320 320, a través de les xarxes socials, a l’app de Rodalies i als webs www.rodaliesdecatalunya.cat, www.renfe.com i www.adif.es.
  •  
  •  

Enlaces de la noticia


- No existe ningún enlace desde esta noticia.

Adjuntos de la noticia


ver -

Noticias Relacionadas

21/02/2019Nota de prensa Adif Finaliza Las Obras En El Tramo Murcia Mercancías-Lorca Sutullena E Inicia La Fase De ...
Ver noticia
20/02/2019Nota de prensa Adif Adjudica La Redacción Del Proyecto De Construcción Del Túnel De Penetración Del Ferro...
Ver noticia
19/02/2019Nota de prensa Adif Adjudica La Redacción Del Proyecto Constructivo De Las Subestaciones Eléctricas De La...
Ver noticia
19/02/2019Nota de prensa Adif Encarga El Control Y Vigilancia De Las Obras De Renovación De Vía Del Tramo Cabeza De...
Ver noticia
14/02/2019Nota de prensa Las Obras De Mejora Y Renovación De Vía Entre Las Estaciones De Marchena Y Osuna Cortarán ...
Ver noticia
14/02/2019Nota de prensa Adif Inicia Las Primeras Actuaciones Para La Renovación De Vía En El Trayecto Usagre-Llere...
Ver noticia