Noticias - Sala de Prensa ADIF

  •  
  •  
-

Restablerta la circulació de trens entre Móra la Nova i Pradell


• A les 20,50 hores de dimecres es va produir el descarrilament d’un tren de mercaderies de la companyia Comsa a l’estació dels Guiamets, produint únicament importants danys materials • Equips tècnics han treballat per retirar el tren afectat i reposar la infraestructura afectada • Renfe va establir un servei alternatiu per carretera entre Reus i Móra la Nova per a garantir la mobilitat dels viatgers


07/06/2018. A les 07,30 hores d’avui, s’ha restablert la circulació de trens entre Pradell i Móra la Nova, un cop s’han dut a terme els treballs necessaris per permetre la recuperació del servei habitual en aquest tram.

En el punt de la incidència han treballat més de 30 tècnics i s’han mobilitzat un taller-grúa, 2 camions bivials, encarriladores, així com tot l’equipament per dur a terme les tasques d’encarrilament dels vagons afectats i la posterior reparació de la infraestructura afectada.

Des de les 20,50 hores de dimecres es trobava interrompuda la circulació de trens entre Móra la Nova i Pradell a causa del descarrilament de 3 vagons, un dels quals va bolcar, d’un tren de mercaderies de la companyia Comsa a l’estació dels Guiamets. Aquesta incidència, que no va provocar danys personals, va originar importants desperfectes tant al tren afectat com a la infraestructura.

Durant la incidencia, Renfe va establir un servei alternatiu per carretera entre Marçà i Móra la Nova per a facilitar la mobilitat dels viatgers dels serveis Regionals que circulen per aquesta línea.

Adif i Renfe han informat a través del personal d’informació i atenció al client de trens i estacions, així com als telèfon 912 320 320 i 900 41 00 41, @renfe, @inforenfe, @infoadif, @rodalies, l’apartat "Estado de la Red" de la página web www.adif.es, la app "Adif en tu móvil", app de Rodalies de Catalunya com als webs www.renfe.com i rodaliesdecatalunya.cat.
  •  
  •  

Enlaces de la noticia


- No existe ningún enlace desde esta noticia.

Adjuntos de la noticia


ver - fotonoticia.jpg

Noticias Relacionadas

20/11/2018Nota de prensa El Servei Alternatiu Per Carretera Entre Terrassa I Manresa Per Als Trens De La Linia R4 I...
Ver noticia
19/11/2018Nota de prensa Adif Licita El Suministro Y Transporte De Balasto Para La Construcción De La Variante Este...
Ver noticia
13/11/2018Nota de prensa Los Viajeros Con Destino Y Origen Almería Transbordarán En La Estación De Huércal-Viator D...
Ver noticia
05/11/2018Nota de prensa Adif Realizará Obras De Mejora De La Infraestructura En La Línea De Ancho Convencional Mad...
Ver noticia
02/11/2018Nota de prensa Adif Reabre Al Tráfico Ferroviario Los Tramos La Roda De Andalucía-Bobadilla Y Bobadilla-E...
Ver noticia
31/10/2018Nota de prensa Adif Aprueba La Licitación De La Renovación Del Tramo Guadalmez-Cabeza Del Buey Por Import...
Ver noticia